středa 11. dubna 2018

MEDITACE ZA MÍR - SÝRIE - PROSÍME ROZESLAT


[Fialový Plamen dnes obklopuje Zemi]


Originál publikoval Cobra 11.4.2018

Opět nastal čas na akci! Nastal čas vzít osud našeho světa do vlastních rukou! Všichni souhlasíme s tím, že proces dosažení planetárního míru trvá už moc dlouho. Zde máme možnost kolektivně tento proces urychlit. Proto využíváme příležitosti NOVOLUNNÍ v noci z 15. na 16. dubna pro vytvoření portálu, skrze který vyrovnáme energetické pole kolem naší planety.

Tuto meditaci provádíme na vyvážení negativních efektům vojenské eskalace, která nyní probíhá v Sýrii:

https://www.rt.com/usa/423802-trump-get-ready-russia-missiles/

https://www.rt.com/news/423807-moscow-trump-syria-missiles/


ČESKÝ ODKAZ: https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/trumpova-odveta-v-syrii-ma-byt-tvrdsi-nez-loni-americke-rake/r~968025483d6311e8b8310cc47ab5f122/?utm_source=centrumHP-M&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-0

Prosíme rozešlete to! Do celého světa! Prosíme článek umístěte na své stránky a blogy. Pozvěte další duchovní skupiny, aby se připojily. Jestliže víte o nějakém alternativním médiu, můžete jim to poslat. Můžete vytvořit FB skupinu, pro vaši lokální skupinu lidí, kteří tuto meditaci provádí ve vaší části světa. Také pro tuto událost potřebujeme jednu velkou FB událost. Můžete vytvořit video na toto téma a to umístit na Youtube.

Vědecké studie potvrdily pozitivní účinek masových meditací na lidskou společnost, takže každý z vás, kdo se zúčastní na této meditaci tak může skutečně napomoci tomu, aby se Událost přiblížila:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Tato meditace pomáhá Silám Světla uzemnit energii Světla na povrchu naší planety tak, by došlo k posílení Světelné mřížky, což je potřeba pro urychlení procesu dosažení světového míru. Počet lidí provádějících tuto meditaci je tím hlavním nejvlivnějším faktorem v rámci možností lidské povrchové populace pro urychlení tohoto procesu.

Tuto meditaci budeme provádět přesně v okamžiku novoluní, v pondělí 16.4. v 3:57 hod. ráno PRAHA/BRNO/BRATISLAVA [April 15th at 9:57 pm Eastern Daylight Time (EDT). This equals 9:57 am CST on Monday April 16th in Taipei, 3:57 am EET on Monday in Cairo, 3:57 am CEST on Monday in Paris, 2:57 am BST on Monday in London, 9:57 pm EDT on Sunday in New York, 8:57 pm CDT on Sunday in Chicago, 7:57 pm MDT in Denver and 6:57 pm PDT in Los Angeles on Sunday, April 15th.]

Čas si můžete srovnat zde:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=PEACE+MEDITATION&iso=20180415T2157&p1=179




Instrukce:

1. Použijte svoji vlastní techniku pro navození uvolněného stavu vědomí.

2. Vyjádřete svůj záměr použít tuto meditaci jako nástroj pro urychlení procesu nastolení míru na planetě Zemi a pro její obyvatele.

3. Představte si sloup Světla vyzařující z Galaktického Centrálního Slunce, jak prochází skrze všechny bytosti Světla uvnitř našeho Solárního Systému, a pak skrze vaše tělo, do středu Země. Představte si druhý sloup Světla, jak vychází ze středu Země, pak prochází vaším tělem, a proudí vzhůru do nebe, ke všem bytostem Světla, v našem Solárním Systému a naší Galaxii. Nyní se nacházíte ve dvou sloupech Světla, toto Světlo proudí oběma směry, nahoru i dolů současně. Ponechte tyto dva sloupy Světla aktivní po dobu několika minut.

4. Nyní si představte fialový plamen, jak očišťuje Syrský Vortex a jeho energetické pole na plasmatické, etherické a astrální úrovni. Potom si představte, jak se tento Fialový Plamen rozšiřuje skrze blízký východ, a očišťuje jej. Potom jej rozšiřte ještě více, tak, aby objal celou planetu, a očistil její energetické pole na plasmatické, etherické a astrální rovině.

5. Nyní si představte jemnou růžovou léčivou ženskou energii, jak léčí všechny lidi v Sýrii, a jak přináší mír do této země. Představte si, jak toto měkké růžové světlo Sýrii chrání. Představte si tuto božskou ženskou energii, jak léčí mysli a srdce všech lidí na celém světě, kteří jsou zapojeni do konfliktu v Sýrii. Potom si představte, jak se tato božská ženská energie rozšiřuje po celém středním východě, a jak léčí lidi tam. Rozšiřte ji ještě více, až obejme celou naši planetu, a léčí všechny živé bytosti na Zemi. 


Bohyně chce mír a mír nastane!



Vedená Youtube verze:




SoundCloud link: ZDE

UPOZORNĚNÍ: s ohledem na urgentnost a protože již máme překlad i vedené verze, budeme československá jako skupina tuto meditace provádět co nejčastěji již od teď, i s ohledem na to, že globální čas je tentokrát hluboko v noci na pondělí. Další časy tedy vypíše Monika: https://bod-zlomu.blogspot.cz/p/meditace_2.html



Aktualizace k této meditaci budou publikovány v angličtině na

http://2012portal.blogspot.com
a v češtině na tomto blogu BOD ZLOMU a v naší FB skupině.

Zdroj: http://2012portal.blogspot.cz/2018/04/make-this-viral-peace-meditation-2018-4.html 



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY: 







Připojte se k naší FB skupině:


Prosíme sdílejte odkaz na tento blog: