středa 6. září 2017

IRMA – situační aktualizace – Cobra z 5.9.2017



IRMA – situační aktualizace – Cobra z 5.9.2017

Černý kámen byl rozpuštěn, a očekáváme, že veškerá primární anomálie s ním spojená bude rozpuštěná zhruba do podzimní rovnodennosti.

Co zbývá, je nějaký zbytek entity Yaldabaoth s topletovými bombami a plasmatickou primární anomálií v jejím těle.

Entita Yaldabaoth si začíná uvědomovat, že s ní bude brzy konec a reaguje velmi silně na zvyšující se přicházející energie z Galaktického Centra. To je důvodem pro extrémně obtížné energie a situace, které mnozí právě prožívají.

Archoni a Kabala zneužívají excitovanou plasmu entity Yaldabaoth pro posílení plasmatických vortexů tak, aby spustili extrémní počasí.



  
V Indii:




Toto zkusili s hurikánem Harvey:




  
Plánovali, že Harvey bude druhou Katrinou s tisícovými obětmi, ale díky síle mřížky Nové Atlantidy Síly Světla dokázali sílu této bouře oslabit, jakmile udeřila na pevninu a snížili počet obětí o více než 95% ve srovnání s tím, co Kabala původně naplánovala.

Nespokojena s výsledky Kabala modifikovala další hurikán – Irmu – která skoro jistě udeří na pevninu na Floridě s potencionálně drastickými dopady:



Síly Světla nás požádaly, abychom meditovali na rozpuštění hurikánu Irma každý den ode dneška, po dobu, než se rozpustí.

Tuto meditaci budeme provádět denně ve 18:00 Praha/Bratislava, ve 12:00 EDT, to je 9:00 am PDT v L.A., 10:00 MDT v Denveru, 11:00 am CDT v Chicagu, 5:00 pm BST v Londýně, 6:00 pm v Paříži a půlnoc v Taipei:

(Kdo nemůže v 18:00  alternativně se může připojit ve 20:00)




Jestliže se k tomu cítíte povoláni, přidejte se k nám.

Instrukce:




Instrukce:

1. Použijte svoji vlastní techniku na to, abyste se uvedli do stavu uvolněného vědomí.

2. Vyjádřete svůj záměr pro využité této meditace jako nástroje pro urychlení procesu rozpuštění hurikánu Irma.

3. Vizualizujte si sloup Světla, vyzařující z Centrálního Galaktického Slunce, jak prochází všemi bytostmi Světla uvnitř našeho Solárního Systému, a potom skrze vaše tělo a do středu Země. Vizualizujte si druhý sloup Světla, jak vystupuje ze středu Země, a jak potom stoupá skrze vaše tělo a vzhůru do nebe, skrze všechny bytosti Světla v našem Solárním systému a v naší Galaxii. Nyní sedíte ve dvou sloupech Světla, to Světlo proudí oběma směry, nahoru i dolů současně. Udržujte tyto dva sloupy Světla aktivní po několik minut.

4. Nyní si vizualizujte jemně růžové světlo, jak rozpouští hukán Irma, a činí jej neškodným. Vizualizujte si, jak toto měkké růžové světlo chrání všechny lidi a jejich majetek v dráze hurikánu. Vizualizujte si, jak se tato situace řeší nejpozitivnějším možným způsobem.

A dále, měli byste rozumět, že tato planeta ještě není osvobozena, a že planetární podmínky se významně nezlepší před Událostí. Proto je stále velmi důležité, abychom posilovali energetickou mřížku nové Atlantity po planetě pomocí kamenů Cintamani a pomocí meditací.

A před koncem této aktualizace trochu inspirace:






Vítězství Světla


Zdroj: http://2012portal.blogspot.cz/2017/09/situation-update.html




Připojte se k naší FB skupině:


Prosíme sdílejte odkaz na tento blog: